Forsiden
Læs dagligt relevante nyheder omkring emballage, mærkning og pakning på vores søstersite:
PACKobserver.dk
Har du problemer med visning af nyhedsbrevet? Klik her for at se det i din webbrowser.
19.06.14: Føtex har længe haft en ambition om at få flere danske kvalitetsfødevarer ind på hylderne, og et nyt eksklusivt samarbejde, som Føtex og Dansk Supermarked har indgået med fødevare-entreprenørvirksomheden GO’local, åbner nu døren til dagligvaremarkedet for små, danske fødevareproducenter.
Læs mere
19.06.14: Hedegaard Foods har købt 50 procent af aktierne i den finske levnedsmiddelvirksomhed Munakunta, der med 40 procent markedsandel er størst i Finland inden for pakning af skalæg og produktion af pasteuriserede ægprodukter.
19.06.14: Med det formål at højne kvalitet og sundhed på en naturlig måde, har engelske forskere på John Innes Centre og Institute of Food Research Norwich Research Park i England gennem traditionel planteforædling krydset en vild broccoli-art med en almindelig broccoli, og skabt en ny sort; Beneforte ”Superbroccoli”. Og denne variant af broccoli har nu i Sverige vist sig at indeholde dobbelt så meget glucoraphanin, som traditionelle sorter.
23.06.14: Ingrediensproducenten Chr. Hansen introducerer nu en ny naturlig farveløsning skræddersyet til yoghurt med frugt på bunden. Fra nu af er farvemigration mellem produktlag ifølge virksomheden en saga blot.
23.06.14: Arla Foods Ingredients fejrer at man netop har vundet i to kategorier ved de prestigefyldte World Dairy Innovation Awards. Priserne blev hentet hjem i kategorierne for Best Dairy Ingredient og Best Manufacturing or Processing Innovation.
23.06.14: Rigtig mange danskere stiftede i løbet af 2013 bekendtskab med Tulips ”pulled pork”. Faktisk købte 27 procent af de danske husstande én eller flere pakker i løbet af produktets første år på markedet, og det var en af grundene til, at Tulip torsdag den 19. juni fik den prestigefyldte pris for Årets Lancering, som uddeles af analysebureauet Nielsen.
19.06.14: Danskerne elsker is. Mere end halvdelen af alle danskere spiser is mindst én gang om ugen i løbet af sommeren. Hver tredje dansker spiser is flere gange ugentligt og knap fire procent af alle danskere spiser is dagligt. Særligt de unge lader sig friste af en daglig is om sommeren.